četvrtak, 14.02.2008.

Life is a rollercoaster



Treba mi odmor.

I trebat će mi još više kad prođe još ovih tjedan dana.Image Hosted by ImageShack.us
Želja mi je napisati jedan smislen post usredotočen na jednu temu, već ga dugo nisam. Ali jednostavno mi je glava puna tolikih informacija da opće više ne znam o čem razmišljam. Nije to za mene. Ja sam jedna od onih easy going osoba kojoj teško pada strka, zbrka, stres, previše informacija i previše istovremenih događanja/mogućnosti i svega ostalog.

Posjet kazalištu je bio pun pogodak. Pogledali smo dvije zabavne predstave. Metastaze su me se doduše nešto više dojmile, jedino što dosta traju pa je to malo naporno. Tema je zanimljiva, ali od silnog humora kojim je predstava ispunjena onom pravom temom se pozabaviš tek kad izađeš iz kazališta i zamisliš se o tome koliko čovjek može propasti…. Barem je na mene takav utisak ostavila.
Druga predstava bila je Dok nas smrt ne rastavi, isto u Kerempuhu. Išli smo ju gledati sa bratom i njegovom curom, koji je podsjećam vas 14 godina od mene stariji i još nije oženjen. I stvarno je smiješna situacija sprdat se na temu bračnih problema s njima, kojima je već stvarno vrijeme za brak i druge čari koje nosi, dok mi još imamo vremena i tko zna što nas čeka.
Ali definitivno preporučujem obje predstave.

Možda najinteresantiji događaj ovog tjedna dogodio mi se na Faceu. Utipkala sam ime dečka koji je išao sa mnom u glazbenu u osnovnoj školi, koji je prije deset godina otišao u Australiju i otad smo izgubili svaki kontakt. Oboje smo bili iznenađeni jer ništa nije slutilo da ćemo se ikada više čuti ili vidjeti. A sad, tko zna… Dobila sam novi poziv za putovanje, naravno da posjetim Australiju cool On živi, radi i tulumari u Sydneyju, skuplja pare za neka putovanja tako da postoji mogućnost da posjeti i Hrvatsku i tako. Moram vam priznati da mi je to stvarno drago, što sam ga našla, iako smo bili klinci ostao mi je jako u sjećanju i često bi mi pao na pamet npr. kad bi čula pjesmu Bloodhound ganga za kojim je bio lud i takve stvari.

Da ne zanemarim, današnje Valentinovo. Moram priznati da si nisam dala truda i kupila neki pravi poklon dragome, neke ideje su u izradi, ali kupila sam nam karte za koncert CRVENE JABUKE cerek večeras u Bestu koju oboje volimo slušati (a vjerujte, to nije samo tako jer malo stvari imamo zajedničko). Ono što me ne veseli je gužvetina koja će sigurno biti, ali preživjet ćemo…

(Ispiti su još u vrhuncu, ali danas vas neću zamarati time).

Ciao! kiss

- 12:56 - Komentari (21) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

design by Lanna