nedjelja, 05.10.2008.

Idealna četvorka

Junac (i svi ostali muški namjernici), ne radi se o broju grudnjaka belj

Kao jedan par sa već popriličnim stažem, dragi i ja imamo isto tako neke ljude sa više ili manje popriličnim stažem s kojima se povremeno družimo. Kako smo se baš s jednim jučer družili, dobila sam inspiraciju da vam pišem o tome.

Image Hosted by ImageShack.us



Već ste sigurno gledali te „u četvero“ situacije u milijun serija. Jedna od meni zanimljivijih je kad u seriji Kralj Queensa Carrie i Doug ne znaju koga bi vodili na utakmice – prvo pokušaju povesti Carrienu frendicu sa gimnastike, Elly, i njenog muža i žensko tračanje zgodnih frajera na terenu ispadne super. Ali Ellyn muž je neki stariji fini gospodin čije se gledanje utakmice svodi na: „U moje vrijeme…“ Pa pokušaju sa Eddijem, Dougovim prijateljem s posla. Ovaj put muška posla naravno ispadnu pun pogodak, ali njegova cura ispadne neka dosadnjakovićka bez samopouzdanja koja priča o svom lošem seksualnom životu.
Carrie i Doug zaključe da bi Elly i Eddie bili idealan par, i čak im uspije spojiti ih. I kad slože svoj idealan par, dolazi scena u kojoj vidimo da Elly i Eddie misle da Carrie i Doug nisu baš jedno za drugo. I opet ne cvjetaju ruže nut Idealna četvorka dakle ne postoji.
Ko me nije razumio ili želi pogledat tu epizodu evo link na You tube
Prvi dio, Drugi dio

Mi baš ovakvih situacija nismo imali (bar zasad wink). Četvero ljudi je praktički nemoguće poklopiti ali svako se složi u nečemu pa evo kako to funkcionira kod nas.

Par Jedan – Radi se o rodbinskoj vezi, bratiću od dragog i njegovoj curi. Sve je počelo na rođendanima, firmama i kako to već ide. Pa smo pogledali utakmicu kod nje. Slavili smo Novu zajedno. A kad su dečki bili na momačkoj prije tri mjeseca, išle smo u kino i družile se još poslije (zajedno sa sestrom od njenog dečka) sasvim ugodno. Svi četvero inače imamo drukčiju briju i svako je fan drukčije muzike. A onda smo jučer odlučili izać van zajedno. Išli bi, al ne znamo kam bi išli. Pa bi tam, pa i ne bi. Pa odemo u jedan pub. Nemamo di za sjest. Nabavimo mjesta. Ipak ne bi tu ostali. Mogli bi ić jest nešto. Ili kam? Uglavnom, kao da su sve ulice bile slijepe. Prije jedan smo završili doma (a još smo njih vozili). Možda je to bila takva večer. Svejedno teško da će se dogovor za izlazak uskoro ponoviti.

Image Hosted by ImageShack.us
Par Dva – To su naši već spomenuti kumovi. Vidli smo se s njima svega par puta prije vjenčanja (u četvero), ali nam druženja skroz u redu prolaze. Oni rade puno i inače su baš „bračni ljudi“ tako da kod njih odemo doma i načavrljamo se uz neku emisiju. Ili uživamo uz neku klopicu. Nisu baš nešto za akciju ali uvijek dobre volje pa zajedno uživamo u laganim, opuštajućim večerima.

Par Tri – Par s kojim nas veže jedino prijateljstvo. Radi se o Brbeloj i njenom dragom. Ona nas je i upoznala, dragi je išao s njom u srednju tako da se uglavnom zna tko kako diše. Glavni problem je što se s njima uvijek dogovaramo sto godina. Svi sve zovu i svako ima svoju zamisao i prođe ti volja dok se dogovorimo. Al kad se uspijemo dogovorit druženje je skroz OK. S njima smo se družili intenzivnije na ljetovanju 2006. i na dočeku 2007. godine, kada smo došli do te razine da smo si svi međusobno govorili „ljubavi“ smijeh

Neki će primjetiti da nemamo neki par za izlaske. Zapravo, istina je, ni nama se nešto ne da. Pa kad nešto uleti – uleti. Ponekad je i najbolje kad ide svako sam van. Muški izlazak, ženski izlazak. Paše i kad se malo družiš sa starim društvom.
I kad je loš izlazak, ostajemo nas dvoje. Dok to štima, sve drugo je manje bitno.

Image Hosted by ImageShack.us



Volite se i vi... pusa od Assi
Ciao!

- 17:03 - Komentari (16) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

design by Lanna